sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Summer is here!

Kesä tuli Nantesiin jo toista kertaa tänä keväänä. Ensimmäisestä kerasta päästiin nauttimaan jo maaliskuun lopulla, jota seurasikin sitten ah niin ihana huhtikuu jatkuvine sateineen. Tänne keväällä matkaaville siis vinkiksi, KUMISAAPPAAT!

Mutta hyvät kelit saapuivat juuri sopivasti kun analyysi oli palautettu ja didaktiikan tentti viime keskiviikkona (9.5) suoritettu ja seuraava sekä viimeinen tentti on vasta 21.5. Välissä siis reilu viikko rentoutumista ja reissaamista! Lauantaina päätettiin käydä Nantesista n.tunnin matkan päässä Bretagnen alueella Le Croisicissa ja La Baule-Escoublacissa, kiitos Elinan vinkin! Le Croisic oli aivan ihastuttava pieni rantakaupunki ja La Baulesta löytyi n.9km pitkä upea hiekkaranta. Aurinko suosi paisteellaan, mutta Atlantilta puhaltava tuuli hieman söi hupia kun hiekkaa oli sen seurauksena korvissa, silmissä, suussa, hiuksissa jne.












La Baule-Escoublac














Suomalaisen blondin logiikka vaan petti pahasti auringon suhteen olettaessa että ei täällä Pohjois-Ranskassa toukokuussa voi aurinko olla niin voimakas että iho saattaisi kärtsätä...epic fail! Tottahan toki sitä nyt sitten kärvistellään punaisena kuin rapu niiltä alueilta mitä ei ollut vaatteilla peitetty. Auts sanon vaan. Käyttäkää aurinkorasvaa ihmiset, ja paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti