perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa

Niin se vaan kuukausi vierähti edellisestä kerrasta kun oli aikaa kirjoitella kuulumisia. Opin sillä välin uuden ja todella ajankohtaisen sanonnan Je n'ai pas vu les temps passer , toisin sanoen aika viuhtoo sitä tahtia ohitse etten edes tajua, että taas meni yksi viikko silmien editse. Viimeiset neljä viikkoa on ollu ihan hirveä kiire opintojen kanssa ja kaikki aika onkin kulunut tietokoneen ääressä työskennellen. Sillä välin tänne on ehtinyt jo saapua kunnon kevät.
Tällä ja viimeviikolla täällä on ollut jo reilusti yli 15-astetta ja välillä ihan t-paitakelit :) Tuo ihana valo ja lämpö on tosin tuonut mukanaan hyvän ystäväni migreenin, joka onkin vieraillut kylässä harvinaisen ahkeraan viimeviikkoina. Ja masentaahan se istua sisällä kirjoittamassa loputtomia "koulujuttuja" kun ulkona on mahtavat kelit. Täällä ei todellakaan Erasmus-statuksesta oo mitään helpotusta kursseilla. Ainoastaan tentteihin ei tartte osallistua, mutta kurssitöitä teetetäänkin sitten senkin edestä. Kaikki samalla viivalla periaate ihan ok teoriassa, paitsi että vaihtari ei kyllä mun mielestä ole samalla viivalla natiivien kanssa kun tehtävänä on kirjoittaa 25-sivuinen oppikirja-analyysi täydellisellä ranskankielellä, vai olenko väärässä?

Onneksi eilinen iltapäiväluento oli peruttu, joten otin kameran mukaan ja lähdin kävelylle yliopistolle ja Erdren-rantaan, ottamaan todisteita koto-Suomeen siitä, että kyllä täällä ihan oikeesti on jo kevät :)
Näkymä huoneen ikkunasta. Kiva se on katsella kun muut ottaa nurtsilla aurinkoa :)

Olin ihan tohkeissani kun näin ekaa kertaa magnoliapuun kukassa! Niin nättejä nuo kukat!



Meidän kampukselta löytyy ihan oma linnakin.

Ei pahempi paikka viettää taukoa luentojen välissä...etenkään kun kielten laitos on n. 70m rannasta

Erdren rannalla voi lenkkeillä vaikka kuinka pitkälle hyvänsä. Ei hullumman näköinen lenkkipolku vai mitä?

Vasemmalla kieltenlaitos ja sen vieressä kampuksen oma linna.
Orvokit kukkii jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti